Renovat el Consell Assessor de Ràdio Rubí

L'organisme haurà d'emetre informes d'idoneïtat dels candidats que es presentin a la direcció de l'emissora municipal

Els micròfins de Ràdio Rubí, sempre presents a les notícies d'actualitat
Els micròfins de Ràdio Rubí, sempre presents a les notícies d'actualitat | Ràdio Rubí
Redacció
03 d'octubre del 2022
Rubí ha renovat el Consell Assessor de l'OED Ràdio Rubí, l'òrgan que vetlla pel bon funcionament de l'emissora pública i que fa més de cinc anys que no renovava els seus membres, llevat d'alguna excepció.

L'òrgan està format per un representant de cadascun dels grups municipals amb representació al ple, representants d'entitats associatives de la ciutat, persones representatives del teixit comercial i econòmic de la ciutat i periodistes amb reconeixement dins i fora del municipi que no treballin a cap mitjà local, a més d'una representació dels treballadors de Ràdio Rubí.

Així, els grups polítics han designat Jordi Rueda (PSC), José Luis Navarro (En Comú Podem), Josep Calvet (ERC), Laura Arias (Cs), Mercedes Rodríguez (Veïns per Rubí) i Roger Cuartielles (AUP).

Els representants de les entitats associatives seran Nancy Carrillo (Mundo Sin Fronteras) i Antonio Sánchez Rueda (UE Rubí); mentre que les persones representatives del teixit comercial seran Sandra Miller i Guillem Pallarès, i els periodistes de renom, Marta Ribas i Lídia Juste. Patricia Díaz serà la representant del personal laboral de Ràdio Rubí.