L'Aula d'Extensió Universitària inaugura el curs amb Enric Larreula i The Black Birds

La festa inaugural serà aquesta tarda a les 18h als jardins de l'Ateneu

Una actuació de The Black Birds a Rubí
Una actuació de The Black Birds a Rubí | The Black Birds
Redacció
04 d'octubre del 2022
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí inaugura aquest dimarts el curs 2022-2023 amb un esdeveniment especial, Paraules i música, que comptarà amb un recital de l'escriptor rubinenc Enric Larreula i un concert de The Black Birds. L'acte inaugural del curs es farà als jardins de l'Ateneu a partir de les 18h. 

Amb aquesta festa, l'AEUR inicia el seu cinquè curs a la ciutat, amb una programació que comptarà amb conferències, seminaris i sortides que es faran a diversos espais, com l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler o l'auditori del Museu Vallhonrat.

Així, el seminari d'aquest primer trimestre serà sobre la música, i hi haurà xerrades sobre l'impacte dels compostos planificants en la salut humana i el medi ambient, sobre l'economia circular, el conflicte entre Rússia i Ucraïna i sobre l'òpera. També es farà una activitat amb la col·laboració de l'Esbart Dansaire amb motiu del centenari, que se celebrarà l'any 2023, i hi haurà sortides al Museu Subirachs - l'AEUR ja va organitzar una xerrada sobre l'escultor del monument a les víctimes de la Rierada -, al Museu Memorial de l'Exili, una sortida per Manresa, cor de Catalunya i una per la Barceloneta.

Totes les activitats de l'Aula d'Extensió Universitària es poden consultar a la web de l'entitat, que també inclou la programació dels Amics de la UAB.