Obertes les inscripcions per al projecte «Accelera el creixement»

Les candidatures es poden presentar fins el proper 3 de juny

Imatge de la sessió inaugural del programa del 2018
Imatge de la sessió inaugural del programa del 2018 | PIMEC
Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:42h
Ja és obert el període d'inscripcions per la vuitena edició de l'Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb alt potencial organitzat per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

El programa s'adreça a empreses de la demarcació de Barcelona, concretament pimes amb tres treballadors o més i creades abans del 31 de desembre de 2014. Han de tenir el seu centre de decisió a la demarcació de Barcelona. D'aquestes, se seleccionaran les 50 que tinguin més potencial de creixement.

Totes les participants tindran l'oportunitat d'accedir a més de 75 hores de formació i assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital o internacionalització, entre d'altres, per tal d'abordar els seus projectes de creixement.

El cost aproximat per empresa és de 5.500€, dels quals la Diputació i PIMEC en subvencionen 5.000. Així, el cost real per a l'empresa és de només 500€ (+IVA).

Les candidatures es podran presentar fins el proper 3 de juny de 2019, per correu electrònic a la seu o delegacions de PIMEC, o bé a l'Oficina de Serveis a l'Empresa mitjançant aquest formulari d’inscripció.

El programa Accelera el Creixement ha rebut molt bones opinions per part de les empreses i persones expertes que hi participen.



Per a més informació es pot consultar l'enllaç de la web acceleraelcreixement.com