«Rubí, on visc, on compro»: torna la campanya per promoure el comerç local

Els vals de descompte de "Rubí s'ho val" es podran adquirir a partir del 2 de desembre

El regidor de Comerç i l'alcaldessa presenten una nova campanya de promoció del comerç local
El regidor de Comerç i l'alcaldessa presenten una nova campanya de promoció del comerç local | Localpres
01 de desembre del 2022
Actualitzat el 29 de novembre del 2023 a les 15:01h
Amb motiu de Nadal, l'Ajuntament de Rubí tornarà a activar la campanya de promoció del comerç localRubí, on visc, on compro, amb diverses iniciatives perquè la ciutadania faci les seves compres a les botigues locals.

Així, per aquesta campanya tornen, per tercer any consecutiu, els vals de compra de Rubí s'ho val, amb el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa: s'emetran 17.021 vals de 10 euros cadascun, que la ciutadania podrà adquirir aportant la meitat del seu valor. La plataforma per adquirir-los s'activarà aquest divendres, 2 de desembre, i es distribuiran en tres moments: 7.000 aquest divendres, 5.000 el dia 12 de desembre, i 5.000 més el dia 19. A més, aquest any es podran adquirir amb el sistema Bizum. Els vals es podran bescanviar a les botigues locals del 2 de desembre al 5 de gener.

La iniciativa garanteix una injecció econòmica de més de 170.000 euros al teixit comercial de Rubí, i és "una de les més ben valorades pels comerciants". En les seves tres edicions, Rubí s’ho val ha significat una aportació municipal total a favor del teixit comercial rubinenc de 571.210 euros.

També s'ha reeditat la iniciativa NadalARTS, que ha decorat 160 aparadors amb il·lustracions del col·lectiu C.I.R.C. i l'alumnat de l'escola edRa

Propostes familiars
A partir d'aquest divendres, el Trenet dels Comerciants tornarà a recórrer els carrers de Rubí, i a partir del pròxim dia 9, el Tió Gegant. Els tiquets per al Trenet es poden obtenir comprant a les botigues associades a Comerç Rubí.

També el dia 9 arrencarà la programació de la Carpa de Nadal, situada a la plaça del Doctor Guardiet, i El racó de les il·lusions, l'espai infantil de la Fira de Nadal a la plaça de la Nova Estació. A aquesta programació s'hi sumen els espectacles Colors de Nadal La Fàbrica de caramels, cada tarda a les 19h a l'Ajuntament.

On també hi haurà propostes adreçades al públic familiar serà al Mercat Municipal, com ara un taller de cuina per fer un menú complet de Nadal, un sorteig de paneres, tallers i sessions de contes infantils i la Cartera Reial.