Una trentena d'avisos a Rubí per l'episodi de fort vent

No s'ha de lamentar cap persona ferida ni danys greus

Dos contenidors bolcats al carrer García Lorca
Dos contenidors bolcats al carrer García Lorca | Cedida
Redacció
18 de gener del 2023
L'episodi de fort vent d'aquest dimarts a la tarda s'ha tancat a Rubí amb una trentena d'incidències, tal com ha informat Ràdio Rubí, la majoria produïdes entre les 13.45h i les 15h. De fet, l'Ajuntament de Rubí ja havia informat de vuit serveis de la Policia Local fins a aquesta hora.

Fins poc després de les 18h, la Policia Local va atendre 22 requeriments: 11 per arbres i branques caiguts o en perill de caure, cinc per contenidors bolcats o desplaçats, 1 per una caiguda d'una marquesina, una perla caiguda d'una tanca, dues per elements de teulades, una per cablejat elèctric i una per l'arrencament d'una tapa de comptadors. De tots els requeriments, 14 van ser al casc urbà i la resta, a urbanitzacions.

Ràdio Rubí també recull les 11 actuacions efectuades pels Bombers de la Generalitat a Rubí, alguns dels quals van ser derivades a la Policia Local. En concret, el cos de Bombers ha informat de la caiguda d'un arbre de grans dimensions a Can Barceló, que va malmetre part del cablejat elèctric; la retirada d'una pèrgona de 12 metres quadrats amb risc de caiguda a Sant Muç, retirada per la Policia Local, i un arbre caigut a la mateixa zona; un arbre caigut sobre cablejat elèctric i un altre amb risc de caure a Can Solà; cablejat elèctric caigut sobre la via a l'avinguda de Castellnou, un arbre trencat a Ximelis i un altre arbre caigut a Can Balasc. Pel que fa al casc urbà, en destaquen la retirada d'unes plaques d'una teulada que tenien risc d'impactar a l'edifici del CAP Mútua, la caiguda d'un arbre al carrer Nou o la retirada d'una planxa malmesa a un sostre al barri del 25 de setembre.

Segons explica l'emissora municipal, no hi ha hagut persones ferides però sí algunes afectacions a vehicles.