L'Espai Jove Torre Bassas s'omple de festivitat per celebrar els 20 anys

Aquest dissabte l'espai juvenil ha ofert una jornada farcida d'activitats i música

L'Espai Jove Torre Bassas ha ofert una jornada farcida de ball, música i activitats
L'Espai Jove Torre Bassas ha ofert una jornada farcida de ball, música i activitats | Lali Puig
Redacció
01 d'abril del 2019
L'Espai Jove Torre Bassas ha celebrat aquest dissabte el seu 20è aniversari amb múltiples activitats obertes a tota la ciutadania però protagonitzades per col·lectius i artistes que en algun moment han format part de l'equipament juvenil. 

La jornada ha comptat amb exhibicions dels tallers de K-Pop i street dance, i dels col·lectius On Stage i Twilight. Els assistens també han pogut gaudir de jocs tradicionals coreans i d'una màquina de ballar gràcies a l'entitat Otaku Rubí, així com de les actuacions dels DJ de La SoniK.

També hi ha hagut videojocs a càrrec del Consejo de Gamers de la Torre Bassas, un photocall del col·lectiu artístic SiART, una xocolatada i la instal·lació interactiva sonora i visual OktaEdra. Aquestes propostes s'han compaginat amb les actuacions musicals de Rock'eFort, Radio Vintage Club, La Gossa d'Era, StringCordz, Sr.Chen i Rude Lerdo.

A banda de totes aquestes activitats, s'ha convocat una trobada de les diferents promocions dels cursos de monitors i monitores.

A més, durant tota la jornada, els grafiters Idok, Leyn, Megui Art, Rosa Roseyó, Areskie, Urih i Kets han estat treballant en l'elaboració d'un nou mural a les parets que envolten l'equipament.