Què fer aquest cap de setmana a Rubí: 9 i 10 de setembre

Els millors plans per aquest cap de setmana a Rubí

L'Espai sociocultural L'Aurora organitza el primer festival Red&Black
L'Espai sociocultural L'Aurora organitza el primer festival Red&Black | Espai sociocultural L'Aurora
08 de setembre del 2023
Actualitzat a les 15:34h
Perquè no se t'escapi res, des de RubiTV.cat t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a Rubí per al cap de setmana del 9, 10 i 11 de setembre.

Festival Red&Black

L'Espai sòcio-cultural L'Aurora organitza, aquest divendres i dissabte, el primer festival de música Red&Black, amb que volen donar el tret de sortida a la temporada del local i esdevenir un festival de referència a Rubí. Els concerts es faran a l'interior del local de la plaça Anselm Clavé, divendres; i a l'escenari instal·lat a la mateixa plaça.

Les actuacions de divendres seran els grups PGB (20.30h), d'estil blues, reaggae, funk, rock, jazz..., i Blueroomes (22.30h), una banda acústica de música nord-americana d'arrel: folk, blues, skiffle i country. Pel que fa a dissabte, actuaran The Generation (20.30h), una banda de blues & rock elèctric i rock'n'roll, que va ser finalista del concurs L'Aurora Music l'any 2020, i Sin City, el grup de tribut a ACDC que pràcticament no necessita presentació.

La Trocalleria

L'espai d'intercanvi d'objectes en bon estat per donar-los una segona vida s'instal·la cada dissabte al matí (10.30h - 14h) en un punt diferent de la ciutat. Aquest dissabte la trobaràs a la Plaça del Mercat. Recorda que pots consultar l'aparador virtual per veure els objectes que hi ha disponibles.

Supercopa d'Espanya d'hoquei línia

Rubí serà la seu, aquest dissabte i diumenge, de la fase final de la Supercopa d'Espanya d'hoquei línia, que comptarà amb la participació dels equips absoluts masculí i femení de Rubí, el Cent Patins. Tots els partits seran a la pista Francesc Calvo.

Diada Nacional de Catalunya

El cap de setmana s'allargarà un dia més, ja que dilluns és 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Com és tradicional, Rubí ho celebrarà amb una ofrena floral i diverses actuacions de cultura popular.

Diumenge, 10 de setembre, Òmnium organitza la Prediada, com és habitual, amb un acte a l'Ateneu Municipal.

Homenatge a Salvador Allende

Aquest any fa 50 anys de la mort de Salvador Allende, dirigent de la unitat popular xilena que fou enderrocat pel cop d'estat d'Augusto Pinochet. A Rubí, En Comú Podem ha organitzat un acte d'homenatge dilluns, a la plaça que duu el seu nom, a les 11.30h. L'acte consistirà en una ofrena floral i la lectura d'un manifest.