Carlos Martínez inaugurarà el 9 d'abril una nova exposició a l'edRa

La proposta gira entorn al llenguatge i els processos de simbolització

Carlos Martínez inaugurarà una nova exposició a l'edRa el 9 d'abril
Carlos Martínez inaugurarà una nova exposició a l'edRa el 9 d'abril | edRa
Redacció
02 d'abril del 2019
El proper dimarts, 9 d'abril, Carlos Martínez inaugurarà a l'edRa la seva exposició Què veure-hi?, que es podrà visitar a l'espai expositiu de l'escola fins el dia 9 de maig.

Veient amb perspectiva l'obra de Carlos Martínez s'hi pot visualitzar la seva constant preocupació en la utilització del llenguatge com a tema en sí mateix, ja que és l'univers de significants i significats que permet manifestar els pensaments, des dels més propers fins als més profunds.

Però el pensament no només es circumscriu a l'àmbit de la realitat sinó que és capaç de posar de manifest la idea que es pot tenir del fet visual com a ens abstracte i autònom. La proposta de Carlos Martínez convida a sostreure'ns per un moment de l'atenció que demanen els continguts o la informació temàtica per comprendre i endinsar-nos en els processos de simbolització que es generen en el sí de l'obra.

L'exposició es podrà visitar a partir del 9 d'abril i fins al 9 de maig, de dilluns a divendres de 9:00 h a 21:00 h a la sala d'exposicions de l'escola edRa.