Noves accions reivindicatives per unes pensions dignes i una millor atenció sanitària

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí ha organitzat diverses xerrades informatives als barris de la ciutat i una nova manifestació, el dimarts 9 d'abril

El Moviment per unes Pensions Dignes mobilitzant-se davant les portes de l'Ajuntament
El Moviment per unes Pensions Dignes mobilitzant-se davant les portes de l'Ajuntament | RUBITV
Redacció
02 d'abril del 2019
El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes ha tornat a concentrar-se un dimarts més davant de l'Ajuntament per reclamar una pujada de les pensions i millores en l'atenció sanitària a la ciutat. Diversos portaveus de la plataforma de jubilats han pres la paraula per recordar que ja fa més d'un any que es troben cada setmana a les portes de l'ajuntament per fer sentir la seva veu. En aquest sentit, també han anunciat que duran a terme diverses xerrades en diferents punts de la ciutat per arribar a més persones, sobretot a aquelles persones grans que no es puguin desplaçar fins al centre de la ciutat: "Com diu el refrany: hem d'anar a la muntanya. No podem esperar que vinguin tots aquí amb l'edat que tenim. És més fàcil que hi anem nosaltres i així ho estem fent".

De fet, el passat divendres, 29 de març, els membres de la plataforma van fer una primera prova a l'Associació de Veïns Les Torres, oferint una xerrada amb la col·laboració del portaveu de la Marea Pensionista de Catalunya, Domiciano Sandoval, que va resultar ser un èxit rotund. 

Les properes xerrades seran el divendres 5 d'abril, a les 18.30 h, a l'Associació de Veïns de Ca n'Oriol, i dilluns dia 8, a les 17 h, a l'Associació de Veïns de Can Fatjó. Ambdues cites comptaran amb la presència d'algun membre de la plataforma de pensionistes d'una ciutat propera que encara estan per determinar: "Intentem portar sempre gent representativa d'altres llocs que a la vegada ens expliquen les seves experiències perquè sempre hi ha una interconnexió que demostrarà, d'alguna manera, que tots lluitem pel mateix". 

Finalment, també han organitzat una nova manifestació el proper dimarts, 9 d'abril, al matí. Com cada dimarts, a les 10.30 h tots els participants es concentraran a les portes de l'Ajuntament per fer una assemblea i, un cop finalitzada, engegarà la manifestació que anirà fins al Mercat Municipal. Una vegada més, s'espera que, amb motiu d'aquesta mobilització, els carrers de Rubí s'omplin de gom a gom per protestar i clamar per unes pensions públiques dignes, donant resposta a una lluita de tota la societat, ja que les seves reclamacions serviran per a les futures generacions.