L’equip de triatló del CN Rubí aconsegueix l’ascens a 1a Divisió Catalana en la modalitat de Duatló de Carretera

Els punts que van sumar diumenge els van classificar en segona posició, que dona l'ascens directe

Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:50h
Els triatletes del CN Rubí, a Primera Divisió Catalana
Els triatletes del CN Rubí, a Primera Divisió Catalana | CN Rubí
L'equip de triatló del Club Natació Rubí ha aconseguit aquest cap de setmana l'objectiu que s'havia marcat a l'inici de la temporada: pujar a 1a Divisió Catalana en la modalitat de Duatló de Carretera.

La 31a posició de la classificació que van obtenir els triatletes que van participar diumenge a la VIII Duatló de Carretera de Cerdanyola va donar a l'equip els punts necessaris per assolir la 2a posició a la lliga, que dona l'ascens directe a la 1a Divisió Catalana.

El club aconsegueix aquesta fita després de puntuar en sis de les set proves del calendari oficial de la lliga de Clubs.

Els resultats individuals varen ser: Ricard Valenzuela 149è de la general i 6è de la categoria V2M, Xavi Matarín 96è de la general i 54è de la categoria absoluta, Gerard Blanco 244è de la general i 12è de la categoria V2M, Rafael Trenado 176è de la general i 31è de la categoria V1M, Eduard Gonzalez 105è de la general i 16è de la categoria SUB-23, i Jordi Garcia 193è de la general i 102è de la categoria absoluta.

Tret de sortid a la temporada de triatlons

Diumenge es va iniciar la temporada de triatlons a Sant Carles de la Ràpita, on es va disputar el IX Triatló Doble Olímpic Terres de l'Ebre.

El triatleta del CN Rubí Fernando Garrocho va aconseguir una magnífica 8a posició, mentre que la resta dels participants van aconseguir un 85è lloc a la general i 33è a la categoria V1M per Carlos Pardos, i un 112è a la general i 58è a la categoria absoluta per Francesc Martínez.

Toni Venteo no va poder finalitzar a causa d'una lesió en el tram de la cursa a peu.