1 de 10
Empresa

Nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat, amb novetats

L'assessorament que es presta a les empreses interessades és completament gratuït

Durant el 2022, 36 empreses van participar en un o més d'un servei estratègic del Pla | RubíEmpresa
per RubiTV.cat, 17 de març de 2023 a les 09:19 |
Rubí Empresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa una nova edició del Projecte de Millora de la Competitivitat, un programa d'assessorament empresarial adreçat a petites i mitjanes empreses i autònoms de la ciutat, i que enguany incorporarà una nova assessoria per ajudar a optimitzar els seus processos i procediments i així reduir costos, augmentar la seva eficiència i millorar la qualitat dels productes o serveis.

Aquest projecte ofereix orientació i suport en la millora de l'activitat empresarial en aspectes concrets o en processos generals de reflexió estratègica, a través d'un equip tècnic especialitzat que guia cada companyia. Així, hi ha una àmplia oferta de tutories personalitzades i capacitació en diversos àmbits: organització i equip directiu, màrqueting i comunicació, gestió econòmica, finançament, recursos humans, planificació estratègica, internacionalització, innovació tecnològica i comercialització.


Al Projecte de Millora de la Competitivitat hi poden participar empreses amb domicili social al municipi de Rubí i que tinguin la matriu o centre de decisió a la demarcació de la ciutat. Les empreses han d'estar al dia amb les obligacions laborals, tributàries i fiscals i tenir la llicència o comunicació d'inici d'activitat presentada a l'Ajuntament. Les companyies interessades a formar part del projecte han d’omplir un formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura.

Un cop acceptada la candidatura, es farà una primera entrevista i l'equip tècnic elaborarà un pla de treball amb les accions i propostes de millora que es volen desenvolupar. El servei que s'ofereix té un valor de fins a 2.500 euros, en funció del nombre d'hores d'assessorament que s'inverteixin, que són subvencionats al 100% entre l'Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona.


Durant el 2022, 36 empreses de la ciutat van rebre un o més d'un servei estratègic emmarcat en el Pla de Competitivitat. Es tracta d'empreses que sumen 433 treballadors i facturen 158 miliions d'euros, i provinents de diversos àmbits. Rubí Empresa va fer 41 serveis estratègics per a aquestes companyies. Des del 2010, més de 400 empreses s'han beneficiat dels serveis de millora de la competitivitat, i la valoració mitjana que en fan els participants és d'un 4,7 sobre 5.

 

Participació