Gerardo García del Club Arquers de Rubí assoleix la primera posició en long bow

Un total de set arquers del club rubinenc han participat en la 2a tirada de la Lliga Catalana Aire Lliure, a Cerdanyola del Vallès

Arquers de Rubí durant la 2a tirada de la Lliga Catalana Aire Lliure, a Cerdanyola
Arquers de Rubí durant la 2a tirada de la Lliga Catalana Aire Lliure, a Cerdanyola | Arquers de Rubí
Redacció
03 d'abril del 2019
La segona jornada de la temporada de la Lliga Catalana Aire Lliure de la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) va tenir lloc els dies 30 i 31 de març, amb línies a Lleida i Barcelona, organitzades per Pardinyes i Cerdanyola. Durant la jornada, set arquers del Club Arques Rubí, van assistir a la línia de Cerdanyola.

Pel que fa a l'arc tradicional i nu, Gerard García va competir en long bow, assolint la primera posició amb 214 punts, i Albert Torres va quedar en 11a posició competint en arc instintiu, amb 222 punts.

En la sessió de l'arc compost i recorbat, van ser 5 rubinencs els que hi van participar. En arc compost, en la categoria femenina, Montse Muñoz va assolir la 3a posició amb 629 punts, mentre que en categoria masculina, Francisco J. Madrigal i Marc Lopera van quedar a la 6a i 7a posició respectivament, amb 647 i 639 punts. Andreu Ramírez va aconseguir la 13a posició amb 374 punts i Hernán de la Heras la 14a amb 289 punts.