Torna la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí

Serà el cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig a la Rambla del Ferrocarril

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge ha estat un èxit de públic en totes les seves edicions
La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge ha estat un èxit de públic en totes les seves edicions | Localpres
Redacció
08 de maig del 2023
Rubí celebrarà la vuitena edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge el cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig, a la rambla del Ferrocarril. La cita comptarà amb una vintena de productors de cervesa artesana, 12 parades de formatge, 8 d'alimentació general i 8 foodtrucks. La Fira es podrà visitar divendres, 12 de maig de 18h a 1h; dissabte, 13 de maig, de 12h a 01h, i diumenge 14, de 12h a 21h.

A més, per primera vegada la fira incorpora la restauració local a l'espai de la RAmbla, amb parades de diversos establiments: Umami, Miyagi, La Tafanera del Pàmpol, l'Artesana, Sushiteka, La Pruna i Helen Street Food. Entre el 2 i el 12 de maig, les persones que comprin cervesa artesana per més de 10 euros a la Bodega Rosàs i Vinalium rebrà un val per obtenir un got oficial a la Fira. Les cansaladeries i xarcuteries que venen formatge a tall, com la Cansaladeria CasasAlba Xarcuteries o Domingo Pérez i Blázquez, també donaran un tiquet per a un got amb les compres superiors a 10 euros en formatge. Amb motiu de la Fira, a més, alguns restauradors locals oferiran un menú especial, amb un plat amb cervesa o formatge, que també permetrà obtenir el got: es tracta de L'Artesana, Malbec Asador Argentino, Casa Carlitos, Restaurant del Gall i Cal Gori, i encara s'hi podran sumar més establiments.

L'esdeveniment comptarà amb les actuacions de DJ de La SoniK i AzogueRàdio Vintage ClubVeneno en la Piel i DJ Flurtel (divendres), una actuació de swing i DJ a les 12h, i DJ AuletDJ PD Efa a la tarda i Inner FoolTrambolicsDJ Sergi Shine The Sants (dissabte), una ballada de country amb Black wings i DJ Red Land al migdia, DJ Shake a legZuritaReultimatum i novament DJ Shake a leg (diumenge).

Els cervesers i cerveseres que seran a la fira són: Cervesa 27 Club Brewery, Cervesa Mas Malta, Cervesa L'Escumatent, Cervesa The Anti-patiks, Cervesa Senglaris, Cervesa Comic Beer, Cervesa Top Hat, Cervesa la Masovera, Cervesa la Canetenca, Cervesa Stboi Brewery, Cervesa Ona, Cervesa Ogham, Cervesa Engoril, Cervesa Artesana Kibus, Cervesa Bertus, Cervesa Barret, Cervesa Ebrewine, Sister Craft Beer, L'Estupenda, La Cervesera del Poble Nou i Espina de Ferro.