Obertes les inscripcions per la 19a Cursa de Muntanya del Centre Excursionista de Rubí

La prova serà el proper 12 de maig

Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018
Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018 | Centre Excursionista de Rubí
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:06h
El Centre Excursionista de Rubí ja té a punt una nova activitat: la Cursa de Muntanya, que enguany arriba a la 19a edició. Es tracta d'un recorregut d'11,5 km per corriols i torrents de Rubí.

La Cursa de Muntanya és oberta a tothom, i el punt de sortida i arribada serà al pavelló de La Llana. La sortida serà a les 9.30h i el control d'arribada es tancarà després de dues hores de la sortida. El recorregut és d'11,5km i amb un desnivell positiu acumulat de 350m, que s'efectua per camins forestals, corriols i torrents. Comptarà amb un punt d'avituallament prop del km 6.

La inscripció té un preu de 14€ per als no socis del Centre, i de 10€ per als socis, que inclou una assegurança d'accidents personals per cada participant, i també els obsequis posteriors a la cursa: una samarreta tècnica de trail, un entrepà de botifarra i una bossa del corredor. En cas que el mateix dia de la Cursa no s'hagi arribat a les 400 inscripcions, límit de participants establerts, es podran efectuar abans de la sortida, amb un cost de 18€.

S'establiran cinc categories: Júnior (de 2002 al 2005), Sènior (de 1980 al 2001), Vet. I (de 1970 al 1979), Vet. II (de 1960 al 1969) i Vet. III (de 1959 i anteriors). Per constituir una categoria calen un mínim de tres participants.

Pel què fa als premis, n'hi haurà pels cinc primers atletes masculins i femenins de la classificació general i els tres primers altetes de cadascuna de les categories. Els atletes que tinguin premi o trofeu a la classificació general no en tindran a la seva categoria.

El primer i la primera atleta locals també tindran un premi, que atorga l'entitat Rubí d'Arrel, i que consisteix en un cistell de productes de Rubí i un exemplar de la publicació local L'esquitx. Aquest premi s'entregarà encara que el corredor o la corredora hagin estat guardonats també a la general o per categories.

La Cursa es cronometrarà amb xip. Només serà vàlid el xip que us proporcionarà l’organització en el moment de recollir el dorsal. El xip s’haurà de portar a les sabatilles.

Podeu consultar el reglament sencer de la Cursa de Muntanya en aquest enllaç.

El recorregut, que serà el mateix que l'any passat, es pot consultar en aquest enllaç; tot i que l'organització es reserva el dret de modificar-lo per causes alienes a ella.

Les inscricpcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç. El mateix dia es podran inscriure participants a la Cursa Infantil (nascuts a partir de 2006), de manera gratuïta.