Dia amb nuvolositat que acabarà deixant pluges

S'esperen a partir de la tarda

Deixem els núvols negres enrere
Deixem els núvols negres enrere | Albert Segura
Redacció
05 d'abril del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres hi haurà nuvolositat augmentarà al llarg del dia i quedarà entre molt ennuvolat i cobert a partir del mitja tarda, sobretot a la meitat oest. Tot i això, al quadrant nord-est estarà poc ennuvolat fins a la tarda. A banda, a partir de mitja tarda hi haurà creixement de nuvolades.

Les precipitacions s'iniciaran al centre del dia per punts del terç oest i avançaran lentament cap a l'est al llarg de la tarda, i al final del dia podrien afectar qualsevol punt. Seran entre febles o moderades, localment fortes a zones de la Catalunya central i sector central del litoral i prelitoral i acumularan quantitats de precipitació poc abundants en general, localment abundants.

Les precipitacions aniran acompanyades localment de tempesta i de calamarsa o pedra. La cota de neu pujarà dels 1200 metres fins als 1500 metres, i baixarà de nou al final del dia a la meitat oest fins als 1200 metres.

Les precipitacions s'iniciaran al centre del dia per punts del terç oest i avançaran lentament cap a l'est al llarg de la tarda, i al final del dia podrien afectar qualsevol punt. Seran entre febles o moderades, localment fortes a zones de la Catalunya central i sector central del litoral i prelitoral i acumularan quantitats de precipitació poc abundants en general, localment abundants. Les precipitacions aniran acompanyades localment de tempesta i de calamarsa o pedra. La cota de neu pujarà dels 1200 metres fins als 1500 metres, i baixarà de nou al final del dia a la meitat oest fins als 1200 metres.