Manuel Jiménez: «És necessari crear una Àrea Vallès potent que pugui ser un interlocutor amb les administracions centrals»

El president de Cecot-Rubí dona suport a la proposta de FEM Vallès sobre l'estructuració d'una Àrea Vallès

Redacció
05 d'abril del 2019
El president de Cecot Rubí, Manel Jiménez, ha expressat el suport del Fòrum a l'Àrea Vallès que impulsa la plataforma FEM Vallès. Fa uns dies, la plataforma va enviar una carta als alcaldables del Vallès perquè incloguessin en el seu programa l'impuls d'una Àrea Vallès.

"Hem de ser conscients que, ja ara, però especialment d'aquí uns anys, no contemplar l'Àrea Vallès i la Metropolitana com un gran tot és un error, necessitem que estigui molt millor interconnectat", ha defensat Jiménez.

Les infraestructures, segons Jiménez, de transport i comunicació son "insuficients", i és necessari que es faci una visió de conjunt, perquè sinó "serà molt difícil que sigui realment una àrea més efectiva, productiva i eficient".

De fet, el president del fòrum empresarial considera una "anomalia" que Rubí no estigui dins de l'Àrea Metropolitana actual, perquè geogràficament "estem enganxats i envoltats d'Àrea Metropolitana". "FEM Vallès va una mica més enllà, i nosaltres donem suport a poder crear una Àrea Vallès potent que pugui ser un interlocutor vàlid amb les administracions centrals i que puguem contribuir a millorar els eixos de transport i les infraestructures", afegeix Jiménez.