Laura Vert serà la número dos de Junts per Rubí

La seguiran Sònia Jorba i Ivan Vila en els números 3 i 4

Laura Vert, número 2 de Junts per Rubí
Laura Vert, número 2 de Junts per Rubí | Junts per Rubí
Redacció
08 d'abril del 2019

La vicepresidenta d'Òmnium Cultural a Rubí, Laura Vert, serà la número 2 de la llista de Junts per Rubí, encapçalada per Jaume Buscallà. Vert, que és professora a l'escola Regina Carmeli, ha assegurat que la de Junts per Rubí és una candidatura en la qual "se sent molt a gust, i a més és la llista del President, un fil en el que tots hem cregut i que val la pena donar-hi continuïtat".

També ha destacat, com ha fet l'alcaldable de Junts per Rubí, que es tracta d'una llista "transversal", en el sentit que incorpora perfils molt diversos i molts independents.

Els següents de la llista son Sònia Jorba, comerciant i tècnica de Recursos Humans, i Ivan Vila, actual assessor del grup municipal i emprenedor.

Jaume Buscallà, a més de destacar aquesta transversalitat de la llista, ha aprofitat per agrair a totes les persones que han decidit formar-ne part que hagin fet aquest pas, conscient de la dificultat que suposa.

La llista completa de Junts per Rubí, que es presentarà en un acte que es preveu realitzar a principis del mes de maig, és la següent:

1. Jaume Buscallà
2. Laura Vert
3. Sònia Jorba
4. Ivan Vila
5. Maria Àngels Ruiz
6. Josep Puigventós
7. Èric Zaldívar
8. Chaima Farzouz
9. Manel Bamala
10. Mari Creu Bou
11. Xavi Garrido
12. Elvira Guerrero
13. Carme Vinyes
14. Carol Esquinas
15. Jordi Forcadellas
16. Arnau Domènech
17. Àngels Solà
18. Mustapha Oudaoui
19. Georgina Rufé
20. Xavier Esquerrà
21. Àngels Rufé
22. Manel Martori
23. Pilar Ansó
24. Ramon Benet
25. Núria Climent