Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Descobreix les propostes que t'ofereix la ciutat

Algunes activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
12 d'abril del 2019
Divendres

A les 18 h, la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler acollirà una àgora entorn als Drets Humans, a càrrec de David Bondia Garcia.
 
A les 19 h, el pensador rubinenc Wenceslao Galán, durà a terme l'activitat Tomarse la palabra, una mirada nova i àmplia sobre l'origen del discurs humà, a l'Ateneu Muncipal. Mentestant, tindrà lloc la presentació del llibre de poemes Cuando no nos queda nada de Raúl Velasco, a la llibreria Lectors, al tren! i mitja hora més tard, El Racó del Llibre acollirà la presentació d'El far, de Maria Carme Roca.

Per tancar el divendres, La Sala oferirà la projecció de la pel·lícula Viaje al cuarto de una madre, emmarcada en el Cicle Gaudí, per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'un dels films més premiats de l'any. 

Dissabte

A les 11 h, com és habitual, la biblioteca municipal acollirà el taller de Trastlab Creem una càmera estenopeica, per a infants de 5 a 10 anys, mentre que Susagna Navó oferirà l'activitat Nascuts per llegir, amb la història La Mati i el mar, pels més petits de 0 a 3 anys. 

Una hora més tard, a les 12 h, tindrà lloc el taller de manualitats en anglès per a infants d'1 a 7 anys Saint George's day, també a la biblioteca, i l'Ateneu acollirà l'espectacle per a petita infància El mico i la tortuga, a càrrec de la Cia Cacauet.

Les presentacions de llibres continuen dissabte, també a les 12 h, amb el conte infantil En Miquelet i la diada de Sant Jordi, a càrrec de la il·lustradora de l'obra, Montse Tobella, al Racó del Llibre i el conte Yasica i Yaguare, adaptat per la Fundación Viculos Estelí, a la llibreria Lectors, al tren!

Ja de cara al vespre, a partir de les 20 h, a la Societat Blues Rubí, tindrà lloc el concert The Blues Prisioners. 

Una hora més tard, La Sala acollirà l'espectacle Llach Poeta, de la mà de l'actor Joan Berlanga, amb la música d'Albert Flores i els textos del cantautor Lluís Llach i a les 22 h l'Espai 14/13 posarà punt final a la segona temporada amb els concerts de rock dels rubinencs Four Coves i els barcelonins Blackmore's Rising. 

Diumenge

A les 19 h, la Societat Blues Rubí tornarà a acollir un concert a càrrec de Victor Puertas i Balda Bordoy.