1 de 10
Successos

Detingut el responsable d'un bar de Rubí per vendre substàncies il·legals

Els Mossos i la Policia Local duen a terme una campanya conjunta per perseguir negocis que no respecten la regulació

Material intervingut en una de les inspeccions | Mossos d'Esquadra
per Nació, 7 de febrer de 2024 a les 18:15 |
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Rubí han detingut una persona i denunciat dos establiments de la ciutat en el marc d'una campanya d'inspeccions a establiments que han dut a terme de manera conjunta en les últimes setmanes.

El passat divendres, 2 de febrer, es van inspeccionar dos establiments, situats a l'avinguda de l'Estatut i a la plaça d'Extremadura, per tal de detectar infraccions penals i administratives. En el primer cas, es van denunciar diverses infraccions lleus per manca de cartells informatius al comerç.


Pel que fa al segon, la inspecció va acabar amb una persona detinguda per vendre diversos tipus de substàncies il·legals, a més de detectar diferents infraccions administratives, en aquest cas, en un bar. El detingut va quedar en llibertat i resta a l'espera del judici.

La campanya continua oberta i vol perseguir els negocis que no respecten la reglamentació o que siguin aprofitats per activitats il·lícites i que perjudiquin la ciutadania, segons han informat els Mossos.

 

Participació