Arriba el Dia de la Terra i la Fira del Vehicle Elèctric per un Rubí més sostenible

Els dos esdeveniments coincidiran als carrers de Rubí el proper dissabte 27 d'abril

Arriba el Dia de la Terra i la Fira del Vehicle Elèctric a Rubí
Arriba el Dia de la Terra i la Fira del Vehicle Elèctric a Rubí | RUBITV
Redacció
22 d'abril del 2019
El dissabte 27 d'abril Rubí acollirà la 6a edició del Dia de la Terra i la 3a Fira del Vehicle Elèctric, que enguany s'uneixen per seguir avançant en la construcció d'un Rubí més sostenible. 

La celebració del Dia de la Terra començarà demà, 23 d'abril, i s'allargarà fins el dia 5 de maig, comptant amb una quarantena d'activitats (tallers, visites a masies, cuina, mercats, exposicions, activitats infantils, itineraris de natura, etc.) que tenen com a eix vertebrador la protecció de les espècies i ens mostra la gran quantitat de persones, comerços i entitats que, gràcies a les seves accions i actituds, treballen per conservar la bona salut del planeta des de la nostra ciutat.

D'entre totes les activitats destaca la 26a Trastejada Clean up Day, una joranda de neteja de l'entorn natural organitzada pels Caçadors de Trastets dins del projecte Fem barri, que tindrà lloc el darrer dia, 5 de maig a les 10 h. Tot i això, com no podia ser d'una altra manera, l'acte central de la programació serà la Fira del Dia de la Terra, que tindrà lloc el proper dissabte, 27 d'abril, a la zona que envolta les places Pearson i la Nova Estació. 

A tocar d'aquesta fira, entre la rambleta de Joan Miró i la zona de l'Antiga Estació, els carrers de Rubí també s'ompliran amb la 3a Fira del Vehicle Elèctric de Rubí Brilla, que se celebrarà aquest cap de setmana, 26 i 27 d'abril. Un any més, l'esdeveniment serà un aparador de la mobilitat elèctrica i sostenible adreçat tant a la ciutadania com al teixit empresarial.

Durant aquesta fira, els visitants podran conèixer solucions de mobilitat, obtenir informació i  assessorament tècnic, i provar vehicles elèctrics gratuïtament. A més, també es faran diverses xerrades tècniques i moltes activitats.