Un centenar de persones es tornen a manifestar per unes pensions dignes a Rubí

La plataforma ha fet una crida a la ciutadania a "meditar a qui entreguem el nostre vot i el nostre futur"

Nova manifestació de Rubí per unes Pensions Dignes a la plaça del Mercat
Nova manifestació de Rubí per unes Pensions Dignes a la plaça del Mercat | RUBITV
09 d'abril del 2019

Un centenar de persones s'han manifestat aquest dimarts al matí per reclamar unes pensions dignes en una nova marxa convocada pel Moviment de Pensions Dignes de Rubí. La majora dels assistents eren jubilats i pensionistes que han protestat per unes "pensions indignes" i han assegurat que la seva lluita continuarà "governi qui governi".

La manifestació ha sortit de la plaça Pere Aguilera, on s'ha celebrat, com cada dimarts, una assemblea. Després de recórrer diversos carrers del centre de la ciutat, els manifestants han explicat l'argumentari de la seva protesta i han llegit un manifest en un acte a la plaça del Mercat.

Com ja és habitual en aquest tipus de manifestacions, els pensionistes i jubilats han reclamat revalorar les pensions amb l'IPC anual, una pensió mínima de 1.080 euros, ajuts a les vídues i derogar l'IRPF sobre les pensions, però a més, en aquesta ocasió, a poc més d'un mes de les eleccions generals, han fet una crida a la ciutadania a "meditar a qui entreguem el nostre vot, el nostre futur i el dels futurs pensionistes". En aquest sentit, han denunciat que "el PP, C's o l'extrema dreta de VOX, defensen nous atacs i retallades contra la gent pensionista i els drets socials als seus programes electorals".

La manifestació ha finalitzat recordant que "no podem baixar la guardia. La lluita i les mobilitzacions han de continuar" i han animat a tota la ciutadania a assistir a la manifestació per defensar les pensions convocada a Barcelona pel proper dissabte, 13 d'abril. El punt de trobada per sortir des de Rubí és davant l'estació a les 9.45 h.

Els membres de la plataforma han recordat que, amb motiu de les vacances de Setmana Santa, la propera assemblea tindrà lloc el dimarts 23 d'abril, com sempre davant de l'Ajuntament, coincidint amb la diada de Sant Jordi.