L'equip femení de waterpolo del CN Rubí es consolida en la 5a posició de Divisió d'Honor

Les rubinenques aconsegueixen la victòria amb un resultat 11-9 contra el CN Sant Feliu

Redacció
10 d'abril del 2019
Victòria del CN Rubí contra el CN Sant Feliu
Victòria del CN Rubí contra el CN Sant Feliu | CN Rubí
El primer equip de waterpolo femení es va imposar dissabte passat al CN Sant Feliu, deixant el marcador final a 11-9 i assolint la cinquena posició de la Divisió d'Honor.

Les rubinenques van saber gestionar un partit en què el primer quart va finalitzar amb avantatge a favor de les noies de Sant Feliu a 0-2. En el segon quart, l'equip es va refer i va igualar el marcador 3-3, però a la represa, els dos últims quarts, van ser molt igualats, decantant-se a favor de les rubinenques amb el mateix resultat de 4-3.

Laia Soriano i Amanda Triviño van ser les protagonistes del partit, fent tres gols cadascuna. A més, Triviño va ser escollida MVP (jugadora més valuosa) de la jornada.

Gràcies a aquesta victòria, l'equip rubinenc se situa a tres punts per sobre del Sant Feliu a dues jornades de la gran final.