Obertes les inscripcions per la 19a Cursa de Muntanya del Centre Excursionista de Rubí

Ragna Debats i Pere Aurell dirigiran l'entrenament del proper 27 d'abril

Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018
Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018 | Centre Excursionista de Rubí
Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a la 13:01h
El Centre Excursionista de Rubí ja té a punt una nova activitat: la Cursa de Muntanya, que enguany arriba a la 19a edició.

La Cursa de Muntanya és oberta a tothom, i el punt de sortida i arribada serà al pavelló de La Llana. La sortida serà a les 9.30h i el control d'arribada es tancarà després de dues hores de la sortida.

El recorregut és d'11,5km i amb un desnivell positiu acumulat de 350m, que s'efectua per camins forestals, corriols i torrents. Comptarà amb un punt d'avituallament prop del km 6.

La inscripció té un preu de 14€ per als no socis del Centre, i de 10€ per als socis, que inclou una assegurança d'accidents personals per cada participant, i també els obsequis posteriors a la cursa: una samarreta tècnica de trail, un entrepà de botifarra i una bossa del corredor. En cas que el mateix dia de la Cursa no s'hagi arribat a les 400 inscripcions, límit de participants establerts, es podran efectuar abans de la sortida, amb un cost de 18€.
 

Imatge de la Cursa de Muntanya 2018 Foto: Centre Excursionista de Rubí



S'establiran cinc categories: Júnior (de 2002 al 2005), Sènior (de 1980 al 2001), Vet. I (de 1970 al 1979), Vet. II (de 1960 al 1969) i Vet. III (de 1959 i anteriors). Per constituir una categoria calen un mínim de tres participants.

Pel què fa als premis, n'hi haurà pels cinc primers atletes masculins i femenins de la classificació general i els tres primers altetes de cadascuna de les categories. Els atletes que tinguin premi o trofeu a la classificació general no en tindran a la seva categoria.

El primer i la primera atleta locals també tindran un premi, que atorga l'entitat Rubí d'Arrel, i que consisteix en un cistell de productes de Rubí i un exemplar de la publicació local L'esquitx. Aquest premi s'entregarà encara que el corredor o la corredora hagin estat guardonats també a la general o per categories.

La Cursa es cronometrarà amb xip. Només serà vàlid el xip que us proporcionarà l’organització en el moment de recollir el dorsal. El xip s’haurà de portar a les sabatilles.

Podeu consultar el reglament sencer de la Cursa de Muntanya en aquest enllaç.

El recorregut, que serà el mateix que l'any passat, es pot consultar en aquest enllaç; tot i que l'organització es reserva el dret de modificar-lo per causes alienes a ella.

Les inscricpcions es poden realitzar a través d'aquest enllaç. Actualment hi ha 65 inscrits a la cursa, i el límit està en 400. El mateix dia es podran inscriure participants a la Cursa Infantil (nascuts a partir de 2006), de manera gratuïta.

El 27 d'abril, entrenament amb Ragna Debats i Pere Aurell

Com ja és habitual, el Centre Excursionista de Rubí ha programat un entrenament previ a la cursa, concretament el dissabte, 27 d'abril, amb dos atletes de gran nivell.

Es tracta de Ragna Debats, campiona del món de trail (2018), d'ultres (2017 i 2016) i de raquetes de neu (2017); i Pere Aurell, que va quedar primer a la Transvulcànica (Copa del món d'ultra) el 2018 i de l'Ultra Fiord (Xile) el 2017.

L'entrenament començarà a les 9.30h al Pavelló de la Llana.