Stop a la pluja: lleu repunt del termòmetre

La tarda serà ennuvolada

Hi haurà núvols de tarda
Hi haurà núvols de tarda | Albert Segura
Redacció
11 d'abril del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous fins a mig matí estarà serè o poc ennuvolat amb alguns intervals de núvols al nord-est. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, alhora que augmentarà la nuvolositat de nord a sud. A la tarda el cel quedarà molt ennuvolat en general. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat a partir de migdia.

Al vessant nord del Pirineu s'esperen precipitacions febles al llarg del dia, sobretot a partir de migdia. A més, a la tarda són probables alguns ruixats aïllats a l'interior del quadrant nord-est. Seran d'intensitat feble, o localment moderada. Acumularan quantitats minses, o localment poc abundants. La cota de neu voltarà els 1400 metres.

Temperatura mínima semblant, localment més alta a l'extrem sud i a l'Empordà. Oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta de prelitoral i litoral nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima lleugerament més alta i es mourà entre 18 i 23 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 a la resta del territori.