Poesia i literatura infantil, protagonistes de les presentacions de la llibreria Lectors, al Tren!

Les presentacions tindran lloc aquest divendres i dissabte

Una il·lustració de Marcela Altet
Una il·lustració de Marcela Altet | Marcela Altet
Redacció
11 d'abril del 2019
S'acosta la diada de Sant Jordi i la ciutat de Rubí s'omple de presentacions de llibres a les diferents llibreries de la ciutat. Una d'elles és Lectors, al Tren! que oferirà dues activitats en els dies vinents.

En primer lloc, l'autor rubinenc Raúl Velasco presentarà el seu tercer poemari Cuando no nos queda nada, divendres 12 d'abril, a les 19 h. El mateix autor oferirà una breu lectura d'algun dels seus poemes, acompanyat per la música de Mijael Bello al buzuki i Marc Sarau al violí. 

Dissabte, 13 d'abril, a les 12 h, tindrà lloc la presentació del conte Yasica i Yaguare, adaptat per la Fundación Vinculos Estelí, que treballa en favor de la infància nicaragüenca i ha publica una curiosa llegenda que pertany a la tradició oral dels matagalps, pobladors de la zona centrenord del Nicaragua actual. L'activitat comptarà amb la presència de Lourdes Molina i Ana Bonilla, membres de la Fundació, i l'autora de les il·lustracions Marcela Altet, les quals explicaran el procés de creació de l'àlbum.