Cent Patins celebra el seu 25è aniversari amb una patinada popular contra el «bullying»

Amb l'activitat d'aquest diumenge, 12 de maig, es recollirà fons per a l'associació NACE que lluita contra aquest fenomen

Grans i petits estan convocats a patinar contra l'assetjament escolar
Grans i petits estan convocats a patinar contra l'assetjament escolar | Ajuntament de Rubí
Redacció
07 de maig del 2019
El Rubí Cent Patins ha organitzat una patinada popular contra l'assetjament escolar amb motiu de la celebració dels seus 25 anys. Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim diumenge, 12 de maig.

L'objectiu de la iniciativa és conscienciar sobre l'assetjament escolar i recollir fons contra aquesta problemàtica. Per això, la meitat dels diners recaptats aniran destinats a l'associació No al Acoso Escolar (NACE).

La patinada sortirà de la plaça del Mercat Municipal a les 10 h i recorrerà el centre de la ciutat fins a arribar a la pista de Francesc Calvo, de Les Torres. L'itinerari inclou els carrers de Magí Ramentol, Sant Isidre, Sant Pere, baixada de Sant Joan, Sant Jaume, Sant Cugat, Francesc Macià, Rafael de Casanovas, Narcís Menard, Maximí Fornés, Pere Esmendia, avinguda de Barcelona, General Prim, Balmes, plaça de la Nova Estació i plaça de la Constitució. 

El cost de l'activitat és de 2 euros pels socis i de 3 euros pels què no son socis. Tots aquells i aquelles que vulguin participar s'han d'inscriure enviant un correu electrònic a [email protected].