entitats - caçadors de trastets

S'inaugura l'exposició Trast-Art, per conscienciar sobre la problemàtica dels residus

Una trentena d'artistes rubinencs col·laboren en l'exposició des de diverses òtiques i disciplines

per RubiTV.cat , 12 d'abril de 2019 a les 12:00 |
Els trastets es transformen en art | Marta Casas
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ahir es va inaugurar l'exposició Trast-Art, un recull de treballs de diversos artistes de Rubí i dels que han elaborat els nens i nenes en les diverses sessions del TrastLab, que tenen l'objectiu de sensibilitzar sobre la generació de residus.

La mostra inclou diverses disciplines: fotografies de Roser Aguilar, Cesar Font i Ariadna Sotelo; escultures de Tonet Amorós, Pep Borràs, Maria Carbonell, Rafa Gascon, Miquel Mas i Miquel Mendez; pintures, dibuixos i il·lustracions de Sandra Bea, Miqui Cardona, Sònia González "Cuchu", Núria Lacambra, Carme Llop, Sergi Marcos, Pepe Farrés, Manel Martori, Marta Miranda, Rosa Roseyó, Quim Conca i Anna Tamayo; a més d'una maleta de llibres de Montse Marcet, de Lectors al tren, la ferralla musical de Sergi Estella, un cistell de resina de Sergi Capmany, la fotografia digital de Miquel Planchart, vídeos de Marc Galceran i Rafael Navarro i una auca d'Enric Larreula.


A més, s'han inclòs en l'exposició el vídeo en stop motion, l'estampació de pintura i els dibuixos que han realitzat pels infants al llarg de les sessions del TrastLab, que arriba a la seva fi aquest dissabte.

L'exposició es troba a la Sala d'Exposicions de la biblioteca Mestre Martí Tauler i es podrà visitar fins el proper 30 de juny.

 

 

Participació