SEGURETAT CIUTADANA

Oriol Sánchez i Josep Bogunyà reben reconeixements en el marc del Dia de les Esquadres

L'acte també ha commemorat el tricentenari dels Mossos d'Esquadra recordant la fundació el 1719 de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya

per RubiTV.cat, 12 d'abril de 2019 a les 14:00 |
L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de Sant Cugat | Lali Puig
Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal han celebrat aquest dijous l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres. Durant l'acte s'han lliurat felicitacions a diversos agents policials, entitats i ciutadans, entre ells els rubinencs Josep Bogunyà, excap de Protecció Civil de Rubí, i l'actual cap de la Policia local, Oriol Sánchez. Els guardons reconeixen la trajectòria professional dels rubinencs i la seva col·laboració amb el cos dels Mossos d'Esquadra que en el cas de Sánchez es fa extensiu a la Policia Local de la ciutat. A més, també han assistit a l'acte el cap de la comissaria dels Mossos a Rubí, David Ruiz, i l'inspector de la Policia Local, Miquel Pedrosa, entre d'altres.

L'acte s'ha celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat i també ha servit per commemorar el tricentenari dels Mossos d'Esquadra recordant la fundació el 1719 de les primeres Esquadres de Paisans Armats a Catalunya.


La jornada s'ha tancat amb dues peces de piano interpretades per un agent dels Mossos per recordar els 3 joves morts en un accident de muntanya al Perú i una mossa d'esquadra de la comissaria de la ciutat veïna, també desapareguda.

 

Participació