Junts per Rubí proposa crear un hotel d'entitats a la ciutat

La formació considera que l'espai adient per cobrir aquesta necessitat és l'edifici municipal del carrer Margarida Xirgu

Edifici municipal del carrer Margarida Xirgu
Edifici municipal del carrer Margarida Xirgu | Junts per Rubí
Redacció
12 d'abril del 2019
Junts per Rubí segueix treballant en el programa electoral de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Un dels projectes de la formació és ubicar en un mateix edifici totes les entitats de la ciutat que no disposen de lloc on reunir-se ni d'espai de gestió. Segons Jaume Buscallà, alcaldable de Junts per Rubí, "es tracta d'una demanda que ve de lluny i que no s'ha arribat a satisfer mai".

En aquest sentit, el grup municipal assegura que l'actual consistori no ha atès ni ha gestionat com cal els edificis que té dispersos per la ciutat i que "aquesta mancança n'és un bon exemple, ja que alguns es podrien posar a l'abast d'aquestes entitats".

Per cobrir aquesta necessitat de la ciutat, Junts per Rubí proposa que l'espai que aculli les entitats rubinenques que es troben en aquesta situació sigui l'edifici municipal situat al carrer de Margarida Xirgu, al costat del Bullidor: "és un edifici molt ben situat, al centre de la ciutat, que resoldria la necessitat de les entitats de disposar d'un lloc comú on ubicar la seva seu i diversos espais, com ara una sala de reunions i despatxos".