PLE DESEMBRE 2018

El ple aprova la modificació del preu públic de l'Escola Municipal de Música

La proposta presentada pel Govern municipal ha estat aprovada gràcies als vots de tots els membres del ple excepte els d'ERC i els dos regidors no adscrits José Manuel Mateo i Maria Dolores Marín

per RubiTV.cat , 21 de desembre de 2018 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Govern municipal ha presentat al ple municipal d'aquest dijous una proposta de revisió dels preus de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, amb la finalitat de fer el servei més inclusiu i accessible a tota la ciutadania.


Concretament es tracta d'un descens significatiu dels preus públics que es basa en un mínim de 20 € per cada activitat impartida a l'escola i amb incorporacions de nous descomptes per a persones amb diversitat funcional, infància i joves en règim d’acolliment, i pensionistes.

Per contra, algunes matèries i tallers, que fins al moment eren gratuïtes, incrementaran a 7 € el seu cost, i les corals, que anteriorment tenien un cost de 15 €, ara pujaran a 20 €.


Aquesta proposta ha quedat aprovada amb els vots de l'AUP, ICV, C's, PDeCAT, VR, el regidor no adscrit Sergi Garcia i PSC, que han donat suport a la iniciativa i han reconegut la feina feta per endreçar l'oferta que ofereix l'Escola de Música. Tot i això, alguns dels regidors han demanat a l'equip de govern que comuniquin aquests canvis a les famílies tan aviat com es pugui.

Per la seva banda, ERC s'ha abstingut tot i estar d'acord amb la tarificació social. La formació considera que l'increment del cost d'algunes activitats afectarà a més de 250 famílies de la ciutat i que cal trobar una altra solució per mantenir el preu de les corals i els tallers.

Els dos regidors no adscrits José Manuel Mateo i Maria Dolores Marín també s'han abstingut.

Marta García ha aclarit que la difusió i la comunicació d'aquesta reordenació comença ara i que caldrà valorar quina és l'evolució.

 

Participació