Els geganters de Rubí inicien temporada amb la diada de Sant Jordi

La colla rubinenca participarà en la XII Fira del Món Geganter del 27 d'abril

Parada de roses de 2018 de la Colla Gegantera de Rubí
Parada de roses de 2018 de la Colla Gegantera de Rubí | Cedida
Redacció
15 d'abril del 2019
Els geganters de Rubí obren les activitats de la temporada el proper dimarts, dia 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Com cada any, la colla instal·larà la tradional parada de roses a la Plaça Pearson en què tota la ciutadania podrà comprar roses i material divers de la colla. 

Un cop passada aquesta data, la primera sortida dels geganters de Rubí serà el dissabte 27 d'abril, per tal de participar en la XII Fira del Món Geganter que organitza la vila de Castellterçol. Més concretament, els gegants rubinencs formaran part de l'espectacle Som d'on venim. Música, teatre i dansa s'uniran per fer un viatge per la història i les tradicions que es porten a la Vila de Castellterçol. Com no pot ser d'una altra manera, l'actuació estarà protagonitzada per gegants, capgrossos i bestiari vinguts de gairebé 20 punts diferents del país. L'activitat començarà les 22 h a  la Plaça Prat de la Vila. 

La colla rubinenca també participarà en la XXXII Trobada de Gegants, una activitat emmarcada dins dels actes de les festes d'aquest barri de l'Hospitalet.