DRETS HUMANS

Es presenta a Rubí l'Àgora de Drets Humans

El president de l'Institut de Drets Humans, David Bondia, ha recollit propostes per crear el Pla dels Drets Humans de Catalunya

per RubiTV.cat , 15 d'abril de 2019 a les 18:00 |
L'acte s'ha celebrat a l'auditori de la Mestre Martí Tauler | Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una trentena de persones han assistit aquest divendres a la presentació de l'Àgora de Drets Humans, una iniciativa que recull propostes per crear el Pla dels Drets Humans de Catalunya. Per tirar endavant aquesta iniciativa, el Síndic de Greuges de Catalunya i l'Institut de Drets Humans a Catalunya (IDHC) estan impulsat un conjunt d'activitats i trobades anomenades àgores que volen donar a conèixer l'estat dels Drets Humans a Catalunya i recollir propostes per a la redacció d'aquest Pla. Rubí s'ha sumat al projecte a través de la Síndica de Greuges local, Milagros Calleja.

L'acte, que ha permès impulsar el debat i discutir al voltant dels Drets Humans arreu del territori, ha tingut lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler i ha comptat amb la presència del president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. 


A partir d'aquesta presentació, la intenció és que des de l'oficina de la síndica local es coordinin les possibles àgores de debat que sorgeixin a la ciutat. 

 

Participació