Més d'una vintena de treballs concursaran als Premis Arkam

L'Infest ha organitzat aquests premis per reconèixer els millors treballs del Vallès Occidental i Oriental

Primera edició dels premis Arkam per a projectes audiovisuals dels Vallesos
Primera edició dels premis Arkam per a projectes audiovisuals dels Vallesos | Festival Infest
Redacció
16 d'abril del 2019

L'organització del Festival Infest, que enguany arriba a la quarta edició, ha posat en marxa una nova iniciativa per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i l'Oriental, els Premis Arkam.

El termini per presentar obres va finalitzar el passat 10 d'abril, i l'organització ha informat que se n'han rebut més d'una vintena, de diverses procedències com Rubí, Terrassa, Sant Cugat, Sabadell o Cerdanyola, i amb molta varietat en les temàtiques: videoart, curtmetragtes de diversos gèneres i websèries.

El jurat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2019, dotat amb 150€, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

El premi s'entregarà el proper 26 d'abril a La Sala, després del visionat de tots els projectes audiovisuals concursants. El mateix dia, tal com ha informat l'organització, s'aprofitarà per presentar l'anunci del Festival Infest i el proper curtmetratge de La Lombarda Films, Celda Dual.