El dia 29 d'abril comencen les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals

Els tres centres mostraran les seves instal·lacions i projectes pedagògics a les famílies interessades a matricular-hi els seus infants

Una escola bressol
Una escola bressol | Generalitat de Catalunya
Redacció
22 d'abril del 2019
Les llars d'infants municipals obriran les seves portes en els dies vinents per mostrar les seves instal·lacions a les famílies interessades a matricular-hi els seus fills i filles pel curs 2019-2020. 

Concretament, l'escola bressol Sol Solet oferirà la jornada de portes obertes el 29 d'abril, a partir de les 17.15 h. L'escola La Bruna el dia 30 d'abril, a partir de les 17 h, mentre que la de la Lluna serà el 6 de maig, a partir de les 17.30 h.

En el marc d'aquestes jornades, els tres centres públics faran una presentació del seu projecte pedagògic a les famílies assistents, les acompanyaran en un recorregut per les seves instal·lacions i els mostraran un audiovisual elaborat pel mateix equip de les escoles, on queda plasmada la seva activitat diària. També està previst que els infants hi puguin gaudir de taller i altres activitats.

Com a complement a les jornades de portes obertes, el proper dimecres 24, d'abril, a les 18 h tindrà lloc una xerrada informativa sota el títol Preinscripció i matriculació a les escoles bressol municipals, a càrrec de tècniques del Servei d'Educació i de les direccions de les escoles bressol municipals. En aquesta trobada, que tindrà lloc al gimnàs de l'Escola Schola, s'explicarà com funciona tot el procés de preinscripció, inclosos els criteris que es tenen en compte, la puntuació i el calendari. 

Entre les tres escoles bressol municipals, un total de 381 infants tindran plaça pel servei escolar ordinari del curs 2019-2020, 127 per centre. Les preinscripcions per a tots els infants que vulguin accedir-hi tindran lloc la primera quinzena de maig.