L'Escola Municipal de Música celebrarà una jornada de portes obertes el 26 d'abril

El centre convida a la ciutadania a conèixer el seu projecte formatiu i les seves intal·lacions de cara al curs 2019-2020

Una de les aules de l’Escola Municipal de Música Pere Burés
Una de les aules de l’Escola Municipal de Música Pere Burés | César Font
Redacció
22 d'abril del 2019
L'Escola Municipal de Música Pere Burés obrirà les portes a la ciutadania el pròxim divendres 26 d'abril per tal de mostrar les seves instal·lacions de l'Escardívol i l'oferta formativa que s'hi imparteix. La jornada començarà a les 18.15 h amb una breu presentació i s'oferirà una visita en grups pels diferents espais del centre, on podran presenciar les activitats que s'hi estiguin fent com ara assajos d'orquestra, classes d'instrument i assajos de corals, entre d'altres.

La jornada de portes obertes del 26 d'abril s'organitza amb visita a la preinscripció pel curs 2019-2020, que tindrà lloc durant la segona quinzena del mes de maig. Les persones que no puguin assistir-hi aquell dia també tenen la possibilitat d'adreçar-se a la secretaria de l'escola en horari de matí o tarda per sol·licitar informació.

El curs 2019-2020 serà el primer en què s'aplicaran de manera íntegra els nous preus de l'Escola Municipal de Música, que comporten una baixada generalitzada en els ensenyaments formals. La modificació d'aquestes tarifes, juntament amb una reordenació de l'oferta formativa, té com a objectiu fer d'aquesta escola un servei públic més inclusiu i accessible.