poum

Ciutadans troba «lamentable» la situació del ple i espera poder aprovar el POUM aviat

José Abadías demana que se sancioni els regidors que no assisteixin a les sessions plenàries

per RubiTV.cat , 21 de desembre de 2018 a les 20:35 |
José Abadías demana que es convoqui un Ple extraordinari per aprovar el POUM | RubiTV.cat
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de Ciutadans, a través del seu portaveu José Abadías, tampoc va sortir satisfet ahir del ple on es va retirar el punt de l'ordre del dia en què se sotmetia a votació l'aprovació del Text Refós del POUM.

Abadías ha titllat de "lamentable" la situació que es viu als plens de Rubí, ja que "la manca d'assistència d'alguns regidors en alguns plens importants com el POUM, o els Pressupostos, paralitzen el desenvolupament normal de la nostra ciutat".


La formació taronja ha recordat que, des de l'any 2016, exigeixen canvis en el Reglament Orgànic Municipal (ROM) per tal que es pugui "sancionar els regidors que no compleixin amb les seves obligacions". Els regidors que no son portaveus de grups municipals cobren dietes per assistència als plens, amb un màxim establert de 15.000€ anuals.

Respecte al POUM, Ciutadans espera que "properament es convoqui un ple extraordinari per tal d'aprovar definitivament el POUM actualitzat", ja que considera que "amb això, posarem al dia una normativa obsoleta que tenim a la ciutat des de finals dels anys 80".


En definitiva, José Abadías creu que "aquest nou planejament modernitzarà la nostra ciutat i la prepararà per al futur".

 

Participació