TEATRE

Obertes les places per assistir a la 4a edició del Festival «Addictes al Microteatre»

La proposta de Rubí Jove i els grups de teatre juvenils tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig

per RubiTV.cat, 17 d'abril de 2019 a les 17:30 |
3a edició del festival, celebrada al desembre | Lali Puig
La 4a edició del festival Addictes al microteatre, impulsat per Rubí Jove i els grups de teatre juvenils de la ciutat, tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig a l'Espai Jove Torre Bassas. Les persones interessades a assistir-hi com a públic ja poden reservar la seva plaça gratuïtament a través del web de Rubí Jove.

La proposta va néixer amb l'objectiu de donar visibilitat a la feina que desenvolupen els grups de teatre juvenils de la ciutat i pretén donar veu a diversos temes socials. Enguany, aquesta nova edició, arriba sota el títol Amor, ja que totes les obres programades s'inspiren en aquest tema universal, capaç de produir històries ensucrades però també doloroses i salvatges.


Les representacions es podran veure ambdós dies a les 18.30 h i a les 20 h. El primer dia s'interpretaran els muntatges Clic, de Fora del paper; Això no és una peça breu de teatre (sobre l'amor i la justícia), de Fata Morgana; Lo que nunca te dije, de Microexplicarte; i Almas en espera, de l'Escola Memory, mentre que diumenge serà el moment de Call me Burroughs, de Tiamat Teatre; Infectados, d'Ojo Peligro; Lo que no debí decirte en nuestra primera cita, d'Escena 13; i Obrint portes, de Parapapà.  

 

 

Participació