Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Arriba un cap de setmana intens, en el que hi destaca la Fira del Vehicle Elèctric i la Fira del Dia de la Terra

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
26 d'abril del 2019
Divendres

A partir de les 16.30 h, Rubí serà l'escenari de la Fira del Vehicle Elèctric, on la ciutadania podrà conèixer solucions de mobilitat, obtenir informació i provar vehicles elèctrics. La Fira tindrà lloc a la rambleta de Joan Miró i a la zona de la Nova Estació, i es podrà visitar fins dissabte a les 20 h. 

A les 18.15 h, l'Escola Municipal de Músca Pere Burés obrirà les portes a la ciutadania per mostrar les seves intal·lacions i l'oferta formativa que s'hi imparteix.

Poc més tard, a les 19 h, la llibreria Lectors, al tren! acollirà la presentació del llibre La maleta, mentre que al Celler es projectarà el documental del mes, en aquesta ocasió amb Namrud, de Fernando Romero Forsthuber.

A les 21 h arriba l'esperat Festival Premis Arkam, una projecció de curtmetratges que vol donar visibilitat a les propostes audiovisuals del Vallès, a la Sala. 

Dissabte

Com cada 4t dissabte de mes, de 9 a 20 h, l'illa de vianants serà l'escenari del Mercat de l'Artesania de Rubí. 

A les 10 h, es donarà el tret de sortida a la Fira del Dia de la Terra, una jornada plena d'activitats a la plaça Pearson. A la mateixa hora, i també amb motiu del Dia de la Terra, s'ha programat una jornada de portes obertes a la Font del Ferro.

Una hora més tard, a les 11 h, tindrà lloc una visita guiada al Museu Vallhonrat per conèixer l'exposició La vida al camp i el vi de Rubí. Es farà una segona sessió de la visita a les 12.15 h.

Mentrestant, també a les 11 h, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà l'hora de l'Story Time per a infants d'1 a 7 anys. 

Ja de cara a la tarda, a les 18 h, tindrà lloc un dels nous tallers del Cicle Obert per a Famílies: Dibuixem amb confeti, pels nens i nenes d'entre 1 i 5 anys, al Celler. I, per tancar la jornada, La Sala oferirà el concert de música clàssica a càrrec d'Eulàlia Fantova i Ferran Pisà Mirando il cielo, a les 21 h.

Diumenge 

El Centre Aragonès de Rubí celebrarà, a partir de les 10.30 h, una jornada cultural farcida d'actuacions, activitats i la tradicional Caldereta popular amb motiu de la passada diada de Sant Jordi, al Parc de Ca n'Oriol. 

A les 11 h, la Masia Can Pi de la Serra, una de les més valuoses arquitectònicament de la zona, obrirà les seves portes perquè la ciutadania pugui veure una mostra del material i utensilis que daten dels segles XVI-XVII. Es tracta d'una de les activitats del Dia de la Terra.

Una hora i mitja més tard, a les 12.30 h, s'encetarà la 6a edició dels Vermuts Musicals amb l'actuació de jazz i soul de Ganzá, al Celler. 

A les 18.30 h tindrà lloc l'obra de teatre Sàpiens, de Roc Esquius, a La Sala i, mitja hora més tard, l'Espai l'Aurora acollirà una sessió de la Societat Blues de Rubí, a les 19 h.