Ja pots consultar totes les candidatures que es presentaran a les eleccions municipals del 26 de maig a Rubí

La novetat és que Vox també es presenta a Rubí

Les eleccions municipals se celebraran en diumenge 26 de maig.
Les eleccions municipals se celebraran en diumenge 26 de maig. | Cedida
Redacció
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:40h
Aquest matí, el Butlletí Ofical de la Diputació de Barcelona ha publicat totes les llistes que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig a Rubí i als municipis de la seva àrea, on es pot apreciar que hi ha 10 llistes, entre elles la novetat de la formació d'ultradreta Vox, que fins al moment no havia anunciat la seva candidatura. Així doncs les 10 candidatures són Veïns per Rubí, PSC-Candidatura de Progés, ERC-Acord Municipal, Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, Rubí Republicana-Primàries Catalunya, En Comú Podem Rubí-En Comú Guanyem, Partido Popular, Alternativa d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista, Junts per Rubí-Junts i, finalment, Vox. Les podeu consultar a través d'aquest enllaç.

Ara s'obre un altre període de sis dies per esmenar possibles irregularitats. Les llistes seran procalamades definitivament el 30 d'abril.

A banda, tota la ciutadania pot consultar les llistes dels cens electoral per a les eleccions municipals a través de l'apartat d'eleccions del web municipal i també a través de l'app Rubí Eleccions.