Veïns per Rubí presenta oficialment la seva candidatura a les eleccions municipals davant d'una cinquantena de persones

La formació treballarà per la redacció d'un nou POUM i crearà un pla específic per a les urbanitzacions

Veïns per Rubí ha fet la presentació oficial a l'Ateneu
Veïns per Rubí ha fet la presentació oficial a l'Ateneu | Carla Serra
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:31h


Aquest dimarts l'Ateneu Municipal ha acollit la presentació oficial de la candidatura de Veïns per Rubí (VR) a les eleccions municipals del 26 de maig. Una cinquantena de persones han assistit a l'acte que també ha servit per donar a conèixer algunes de les propostes que configuren el programa electoral de la formació. 

VR es va presentar per primera vegada a les eleccions del 2015, obtenint inesperadament un regidor. Toni García, alcaldable de la formació, assegura que de cara a les eleccions d'enguany mantindran la prudència però que són "molt optimistes i amb moltes ganes de tirar endavant un projecte molt enriquidor".

Durant la presentació Garcia ha volgut aclarir que "si depèn de nosaltres, no permetrem que l'actual govern del PSC continuï governant perquè és la pitjor de les opcions per a la nostra ciutat, d'això n'estem completament segurs".

Pel que fa a propostes concretes del programa electoral, el grup municipal treballarà per la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i crearà un pla específic de manteniment i millora de les urbanitzacions.

D'altra banda, García ha explicat que per a ells és molt important que les diferents persones de la seva llista tinguin un perfil tècnic i professional per tal de configurar una candidatura transversal i diversa. 

El mateix Toni García és enginyer tècnic d'obres públiques, seguit per Gustavo Martín que és arquitecte i en el tercer lloc Cristian Ruiz, tècnic de validacions informàtiques. La sociòloga Mercedes Rodríguez i, en el número 5, Sònia Gómez, mestra de primària.

La llista completa de VR és la següent:

1. Toni García
2. Gustavo Martín
3. Cristian Ruiz
4. Mercedes Rodríguez
5. Sònia Gómez
6. Hermi Pareja
7. Ricard Sarabia
8. Ángela Soriano
9. Mario Navarro
10. Marta Alonso
11. Ismael López
12. Paula Farelo
13. David Serrano
14. María Marín
15. Carlos Hernández
16. Miguel Verdejo
17. Francisca Villalba
18. Bilal Hammouch
19. Nuria Villena
20. Ana María Fernández
21. Verónica Ruiz
22. Juan Carreira
23. Ana García
24. José Luis Díez
25. Asunción Donaire

Suplents:

1. Ariadna Morales
2. Andrea Calatayud
3. José Ruiz
4. Silvia Santiago
5. Daniel Rubio