El Centre Aragonès de Rubí celebra Sant Jordi amb una jornada cultural

Com ja és tradició, tots els assistents podran sumar-se a la 38a Caldereta popular

Dibuix guanyador del Concurs Infantil de Cartells organitzat pel Centre Aragonès
Dibuix guanyador del Concurs Infantil de Cartells organitzat pel Centre Aragonès | Centre Aragonès de Rubí
Redacció
25 d'abril del 2019
El Centre Aragonès de Rubí celebrarà el pròxim diumenge, 28 d'abril, una jornada cultural amb motiu de la passada diada de Sant Jordi/Sant Jorge, patró de Catalunya i d'Aragó. La celebració tindrà lloc al Parc de Ca n'Oriol i comptarà amb la participació de La Tuna de Rubí i l'Escola 8 Temps.

La jornada començarà a les 10.30 h amb els jocs aragonesos tradicionals, i a continuació, a partir de les 11 h, tindran lloc les diverses actuacions. A més, durant el matí es farà l'entrega del premi del Concurs Infantil de Cartells que ha organitzat l'entitat al guanyador o guanyadora, cartell que s'ha convertit en la imatge de la celebració. 

Finalment, com no podria ser d'una altra manera, totes les persones que hi assisteixin podran sumar-se a la ja tradicional Caldereta popular, que enguany celebra el seu 38è aniversari a la ciutat. 

Recordem que per poder tastar la Caldereta és necessari tiquet. Es poden adquirir anticipadament al Centre Aragonès i el mateix dia en l'esplanada de Ca n'Oriol fins a les 12 h.