Divendres arrenca la Fira del Vehicle Elèctric a Rubí

La ciutadania podrà conèixer solucions de mobilitat, obtenir informació i provar vehicles elèctrics

Un cotxe elèctric Seat
Un cotxe elèctric Seat | Seat
Redacció
25 d'abril del 2019
Demà, divendres 26 d'abril, arriba la 3a Fira del Vehicle Elèctric, una iniciativa de Rubí Brilla per mostrar a la ciutadania i al teixit empresarial la mobilitat elèctrica i sostenible.

La fira començarà divendres a les 16.30 h, fins a les 20 h, i continuarà dissabte 27 d'abril, d'11 a 20 h. Durant aquestes hores les persones que s'acostin a la rambleta de Joan Miró i la zona de la Nova Estació podran conèixer solucions de mobilitat, obtenir informació i assessorament tècnic, i provar gratuïtament tota mena de vehicles elèctrics.

A més, enguany s'hi han programat xerrades tècniques de comparació de cotxe amb motor de combustió i motor elèctric, i l'equip Rubí Brilla hi oferirà el servei Ja surt a compte!, per tal de poder calcular el temps d'amortització que cal per passar-se al cotxe elèctric o a altres serveis de mobilitat sostenible. 

En el marc de la fira, el públic també podrà conèixer millor el servei de vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat de Rubí, així com veure diversos models de les principals marques de vehicles elèctrics del mercat. 

La jornada també comptarà amb circuits de segways i ginys elèctrics per a joves i adults i un circuit de cotxes de joguina elèctrics per a infants, una xocolatada solar i música amb la Latin Band de l'Escola Municipal de Música Pere Burés.