Com ja és tradició, el cartell de Festa Major de Rubí es decidirà mitjançant un concurs

La convocatòria ja està oberta i finalitzarà el 7 de maig

La imatge de la Festa Major d'enguany es decidirà pròximament
La imatge de la Festa Major d'enguany es decidirà pròximament | Localpres
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:32h
Com ja és tradició, l'Ajuntament de Rubí ha organitzat un concurs per seleccionar la imatge que servirà de cartell per a la Festa Major de la ciutat. La convocatòria ja està oberta i finalitzarà el dimarts 7 de maig a les 14 h. Totes aquelles persones que vulguin participar es poden inscriure al concurs mitjançant el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí i han de lliurar els seus treballs a qualsevol de les dues Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

Per poder participar en el concurs cal ser major d'edat i es pot presentar un màxim de dues obres individuals, originals, no divulgades, no exposades i no premiades en altres concursos, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adient (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.) però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia. 

El guanyador o guanyadora del Concurs de cartells de Festa Major rebrà un premi de 1.500 euros bruts. 

Amb la convocatòria d'aquest concurs, l'Ajuntament vol seguir fomentant la participació popular en la creació de la imatge de la Festa Major. El certamen se celebra pràcticament des dels inicis de les Festes Majors democràtiques, que aquest 2019 commemoren justament el seu 40è aniversari.