NADAL

El servei de FGC s’adapta a les festes de Nadal

L'horari habitual dels trens canviarà els dies de la vigília de Nadal, el dia de Nadal i la nit de Cap d’Any

per RubiTV.cat , 24 de desembre de 2018 a les 14:30 |
Trens dels Ferrocarrils de la Generalitat Catalunya | FGC
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per tal d'adaptar-los a la demanda associada durant les festes de Nadal. Així, entre el dilluns 24 de desembre i el dilluns 7 de gener, els horaris dels trens dels Ferrocarrils s'ajustaran a les característiques especials d'aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l'objectiu de fomentar l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, avui dilluns 24 de desembre, amb motiu de la vigília de Nadal, el servei de trens finalitzarà a les 23.00 h a totes les línies. El dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00 h, mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00 h.


Pel que fa a la nit de Cap d'Any, el servei de trens de la Generalitat de Catalunya oferirà un servei ininterromput. Els trens circularan de forma continuada per la zona ubana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Terrassa i Barcelona-Sabadell.

A la línia Barcelona-Vallès, l'interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit. 

 

Participació