Obert el període de sol·licituds d'ajuts al menjador escolar

Les sol·licituds d'ajuts de menjador escolar del Consell Comarcal s'han de presentar a l'OAC del centre

Taula parada d'un menjador escolar
Taula parada d'un menjador escolar | CCBages
Redacció
29 d'abril del 2019
Ja està en marxa el període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar de cara al curs 2019-2020. A partir d'aquest dilluns, ja es poden presentar les sol·licituds per als alumnes que comencen P3 i per a les famílies que han escolaritzat els seus fills en centres de fora de Rubí.

El calendari de presentació de peticions varia en funció del centre educatiu. Així doncs, a partir d'avui, ja es poden demanar les sol·licituds per a les escoles 25 de Setembre, dels Bosc i Ca n'Alzamora. En aquests centres, el termini s'allarga fins el 3 de maig. 

Dilluns vinent, 6 de maig, i fins el dia 10 de maig, és el torn de les escoles Joan Maragall, Montessori i Mossèn Cinto.

Dilluns 11 de maig s'obre la presentació de peticions per a les famílies interessades en l'escola Pau Casals, Ramon Llull, Rivo Rubeo i Shola, fins al 17 de maig.

Finalment, el 20 de maig s'obre el procés per l'escola Teresa Altet, Torre de la Llebre, Balmes, Maristes, Nostra Senyora de Montserrat, Liceu Politècnic, Patronat Ribas, Regina Carmeli, Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol i l'Institut Torrent dels Alous. 

Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre, ubicada al carrer de Narcís Menard, 13-17. Recordem que l'horari per fer el tràmit és de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h, de dilluns a dijous, i els divendres de 8.30 a 14 h.