El Celler acollirà l'exposició «La memòria de les flors extraviades» de la pintora Anna Tamayo

La mostra es podrà visitar al Celler del 3 de maig al 28 de juliol

La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro
La presentació ha tingut lloc a la Font del Ferro | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Redacció
30 d'abril del 2019
Dos anys després de l'èxit de la mostra RrubibaRoc, la pintora rubinenca Anna Tamayo torna a oferir una exposició al Celler, que s'inaugurarà el pròxim divendres, 3 de maig, i es podrà veure fins al 28 de juliol.

La memòria de les flors extraviades reuneix una quarantena d'obres de Tamayo en què reinterpreta l'estètica clàssica de les flors i la natura, i pretén aprofundir en la recerca artística de la bellesa efímera, tal com ha explicat la seva autora. Dues de les obres que formaran part de l'exposició són de gran format i totes elles estan treballades amb tècnica mixta (oli, acrílic, encàustica, cera i vernís), presentant les flors des d'un punt de vista poc convencional.

L'alcaldessa de Rubí ha acompanyat l'artista a la presentació d'aquesta exposició a la Font del Ferro, on ha aprofitat per agrair-li el paper que està desenvolupant com a ambaixadora del talent rubinenc.

L'horari d'obertura del Celler per poder visitar la mostra gratuïtament és els divendres de 18 a 21 h, els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 14 h.