Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana arriba la festa dels Tres Tombs i destaquen els tallers del Dia de la Terra

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
03 de maig del 2019
Divendres

Les activitats del Dia de la Terra continuen i aquest divendres, a les 17.30 h, els horts de Can Feliu acolliran un taller familiar perquè els participants es converteixin en pagesos durant un dia, i mitja hora més tard, l'Escola Rivo Rubeo serà l'espai que eet permetrà aprendre a fer el teu propi adob a casa. Mentrestant, la Biblioteca Mestre Martí Tauler reunirà a altres famílies en un taller de dansa cognitiva.

A les 19.30 h, Marc Gibert, Pep Casadó, Àlvar Taborda i Wenceslao Galan oferiran una sessió de jazz, a l'Ateneu, i a les 20 h tindrà lloc la projecció de ¿Teléfono Rojo? Volamos Hacia Moscú, dirigida per Stanley Kubrick, a La Sala.

Finalment, a les 22.30 h serà el moment del concert Noche Sabina en què la ciutadania podrà gaudir de les cançons més conegudes del veterà cantant a la carpa situada a la plaça Doctor Guardiet. 

Recordem que, a més, aquest divendres s'inicien els actes festius dels Tres Tombs, una festa que es podrà gaudir al llarg de tot el cap de setmana i que omplirà la ciutat de carros, egües i mules i traginers. 

Dissabte

A les 9 h del matí arrencarà el recorregut per Ca n'Oriol, el camí de Can Tiraïres i el torrent dels Alous, organitzat pel Centre Excursionista. El punt de trobada és l'Era de Ca n'Oriol. 

Una hora més tard, a les 10 h, el Col·legi Regina Carmeli obrirà les seves portes per mostrar les instal·lacions i el projecte educatiu a la ciutadania i, mitja hora més tard, la Masia de Can Feliu també es deixarà visitar per gaudir de les bones vistes sobre els horts col·lectius del projecte Ecobòdum, el torrent de Can Feliu i els sembrats del camí d'Ullastrell.

A les 11 h, l'Escola 25 de Setembre acollirà un taller per descobrir les espècies de fauna protegida, mentre que la biblioteca municipal oferirà l'Storytime de Mulan, per a infants d'1 a 7 anys. 

La Masia de Can Xercavins també es podrà visitar per conèixer el passat vinícola de Rubí, a les 12.30 h, i a les 17 h de la tarda serà la Masia Can Pi de la Serra que obrirà les portes perquè les famílies puguin conèixer la flora i fauna dels seus voltants. 

Ja a les 19 h, la Peña Calixto Sánchez oferirà un concert de flamenc a la seva seu.

Diumenge

Com no podria ser d'altra manera, diumenge serà un dia de música. A les 12 h, a l'espai socicultural l'Aurora, tindrà lloc un concert de blues a càrrec de The Guardians & Special Guests i, mitja hora més tard, el Celler acollirà el vermut musical amb Quantum+.