Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Cap de setmana farcit de propostes en el que hi destaca la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge i el festival "Addictes al microteatre"

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
10 de maig del 2019
Divendres 

El cap de setmana arrenca a les 18 h amb el taller de Bitcoins a càrrec de Jaume Liceras, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, mentre que en un altre espai d'aquest establiment tindrà lloc l'espectacle de teatre Volem anar al Tibidabo, a càrrec de l'Agrupació cultural Mossèn Cinto Verdaguer. 

A les 19 h es donarà el tret de sortida a la 6a edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge, una proposta que durarà tot el cap de setmana: divendres de 19 h a 1 h, dissabte de 12 h a 1 h i diumenge de 12 h a 21 h.

A la mateixa hora, la llibreria Lectors, al tren! inaugura l'exposició col·lectiva Rubí Il·lustra amb obres de vuit artistes rubinencs, i a les 20 h, Richard White Boy oferirà un concert a la Societat de Blues de Rubí, a la plaça Clavé.  

Ja a les 21 h, La Sala acollirà la projecció de la pel·lícula La noche de los 12 años, d'Álvaro Brechner. 

Dissabte

Com és habitual, dissabte a les 11 h del matí serà l'hora del conte per als infants de 0 a 3 anys amb la història Dona'm la maleta, mentre que aquest mateix espai acollirà a totes aquelles persones que vulguin fer la prova del First Certificate in English. També, a l'Ateneu Municipal tindrà lloc un taller per aprendre a elaborar un llibre animat, pensat per a infants de 6 a 11 anys.

Un dels moments més esperats del cap de setmana arriba a les 18.30 h, amb la 4a edició del festival Addictes al microteatre, una proposta que, sota el títol Amor, comptarà amb la representació de vuit companyies teatrals a l'Espai Jove Torre Bassas. Els actors i les actrius faran una segona passada a les 20 h i diumenge tornaran a les mateixes hores. 

A les 19 h, la companyia de teatre Yunet representarà Dándolo todo 2, una obra de teatre solidària que es podrà veure a La Sala, i una hora més tard, a les 20 h, a l'Ateneu de Rubí es durà a terme l'última Jam Session de la temporada, a càrrec de Marcos Corcín.

Per tancar el dissabte, a les 21 h serà el moment de gaudir de l'espectacle teatral Mans enlaire!, a càrrec del Grup Escènic del Casal Popular, una obra de teatre de Ramon Folch i Camarasa. La representació es podrà tornar a veure diumenge a les 18.30 h.

Diumenge

El Rubí Cent Patins ha organitzat una patinada popular contra l'assetjament escolar que recorrerà els carrers de la ciutat a partir de les 10 h, i una hora més tard l'Ateneu serà l'espai on tindrà lloc la taula rodona Transsexualitat infantil i juvenil, que anirà acompanyada d'un vermut musical.

A les 12 h La Sala oferirà l'espectacle familiar Mare Terra, a càrrec de la Cia. Príncep Totilau, mentre que el Museu Municipal del Castell obrirà les seves portes perquè tots aquells que vulguin puguin observar el Planetari mòbil de Cel Obert. 

Mitja hora més tard, a les 12.30 h, la saxofonista Marina Vellet oferirà un vermut musical al Celler, amb músiques argentines, italianes i catalanes.

El cap de setmana finalitza a les 19 h amb el concert de blues a càrrec de Victor Puertas i Balta Bordoy, a la Societat de Blues de Rubí.