ERC presumeix de diversitat i reivindica els drets dels immigrants «com a ciutadans de Rubí»

La diputada al Parlament, Najat Driouech, es reuneix amb dones immigrants de la ciutat

Xavier Corbera i Najat Driouech amb dones de Rubí
Xavier Corbera i Najat Driouech amb dones de Rubí | Cedida
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:49h
ERC de Rubí ha tret pit de la diversitat del partit arreu del territori, amb representació al Parlament, al Congrés dels Diputats i al Senat. Així ho ha fet aquest dimarts el candidat a l'alcaldia de Rubí, Xavier Corbera, acompanyat de la diputada Najat Driouech, que ha reivindicat el paper dels immigrants del municipi "com a ciutadans". 

Corbera ha repassat la representativitat republicana a les institucions amb, a més de Driouech, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, la fins ara diputada al Congrés Ana María Surra, que es traslladarà al Senat, la Maria Dantas que aterrarà a l'hemicicle espanyol gràcies als 15 diputats a les eleccions i el senador, Robert Masih, entre d'altres.

Corbera ha afirmat que la població s'ha de "sentir orgullosa de la seva diversitat" i que han de participar de la política.

En la mateixa línia s'ha pronunciat, Driouech reclamant que "no volem res diferent del que desitja un altre ciutadà" i ha detallat que en la reunió que ha tingut amb dones de Rubí, "no han demanat ajudes socials. Volen el que vol tothom: igualtat d'oportunitats per als seus fills i la millor escola". Per això, ha recalcat, "passa per la necessitat de participar".