El Club Natació Rubí celebra uns resultats excel·lents dels seus equips de waterpolo

Les noies assoleixen la segona millor classificació a la història en la Divisió d'Honor i els nois es proclamen subcampions de la 1a Divisió Nacional

Equip absolut masculí jugant a Sevilla
Equip absolut masculí jugant a Sevilla | CN Rubí
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:32h
El Club Natació Rubí va viure, aquest dissabte passat, una jornada intensa i farcida de grans resultats.

Per una banda, es va disputar l'última jornada de la primera Divisió Nacional masculina de waterpolo i l'equip absolut masculí del club rubinenc es va desplaçar fins a Sevilla per enfrontar-se al cuer de la categoria. Els waterpolistes es van imposar de manera contundent al Dos Hermanas amb un resultat de 10-25. Aquest resultat va permetre a l'equip assolir la segona posició del campionat, igualant la mateixa classificació que la temporada anterior. El campió i qui ha pujat a l'elit és el Sant Feliu.

D'altra banda, l'equip femení va disputar la penúltima jornada de la Divisió d'Honor a Can Rosés contra el CE Mediterrani. Va ser un duel complicat i amb el 8-13 les barcelonines van acabar imposant-se. Tot i la derrota, l'equip va finalitzar amb salts d'alegria, assolint la segona millor classificació de la seva història, la cinquena posició.